Bedrijfsadviezen

Risico is het sleutelwoord in ondernemersland

Een goede risico analyse gaat hieraan vooraf. Een goede risico analyse geeft inzicht welke risico’s u loopt in uw onderneming en zet u deze op het juiste spoor om goede maatregelen te treffen. Verzekeringen komen pas op de laatste plaats.

Bij een goede risicoanalyse neemt u niet alleen uw bedrijfssituatie onder de loep, maar ook de veranderende wet- en regelgeving. Wij nemen in ons advies alle actuele en voor u belangrijke maatregelen mee.

Uw onderneming staat niet stil

Uw onderneming ontwikkelt zich. In vergelijking met de startperiode, zit er hoogstwaarschijnlijk groei in uw portefeuille, financiële ruimte en bedrijfsmiddelen. Het is belangrijk dat uw verzekeringsdekking meegroeit met uw succes. U wilt na een brand of inbraak toch niet weer op het startpunt beginnen?

Met de ontwikkeling van uw onderneming, nemen de financiële risico’s toe. Nieuwe apparatuur, de uitbreiding van uw pand; het moet wel in de verzekering opgenomen worden. Maar denkt u ook aan uw inkomens- en pensioenvoorzieningen. Die wilt u ook aangepast zien aan u toegenomen inkomsten.

Houd ons als uw bedrijfsadviseur dan ook op de hoogte van de ontwikkelingen in uw onderneming. Wij zorgen dan voor financiële marktzekerheid op maat